Bestuurder op slag dood

De politie van Para kreeg maandagmiddag een melding van een verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg, waarbij de bestuurder ter plekke het leven heeft gelaten. Twee inzittenden zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Uit het onderzoek blijkt dat het voertuig met een Franse kentekenplaat reed. Het vermoeden bestaat dat de personen van Frans-Guyana afkomstig zijn. Het is niet bekend hoe de bestuurder de controle over de besturing van zijn voertuig heeft verloren. Het voertuig is van de weg geraakt en in de trens over de kop gegaan. Gezien de situatie blijkt dat de auto vanuit Zanderij richting Lelydorp reed. De politie heeft de juiste personalia nog niet. Er zijn wel documenten in de auto gevonden op naam van ene A.R. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 10. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: