“Niet alles hoeft weggegooid te worden”

In deze periode vieren de verschillende scholen het carnavalsfeest. Afgelopen vrijdag hebben ook de kleuters van de OS Karghi Vishnudattschool aan de Derde Rijweg dit feest gevierd. De kinderen hebben enorm genoten van deze dag, omdat ze het leuk vonden om verkleed te gaan. Een creatieve moeder, Janelle Oosterling, heeft zich weer van haar beste kant laten zien.  Zij heeft op deze dag gekozen voor melk en melkproducten. Ieder jaar kiest zij een bedrijf uit dat door middel van de kleding tot uiting wordt gebracht. Oosterling gaf aan de krant door dat zij modeontwerpster en docent is op het CPI. Zij benadrukt dat niet alles  weggegooid hoeft te worden, “omdat er altijd iets gemaakt kan worden”. Zij heeft voor haar jongste dochter een kostuum gemaakt van Pro Life dozen en voor de oudste met MCP yoghurt cups. “Iedere dag worden deze producten in huis gehaald. Melk is goed voor kinderen, vandaar dit thema.” Beide kostuums zijn in de smaak gevallen bij de leerkrachten, ouders en leerlingen.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: