Jogi: “NDP is politiek aan het verzuipen”

Mahinder Jogi, VHP-parlementariër, zegt in gesprek met Dagblad Suriname ‘dat de NDP politiek aan het verzuipen is’. Zo reageert hij op een Facebook-post van NDP-parlementariër Radjiv Ramsahai waar er screenshots van een whatsapp-groep worden verspreid, als te zijn van een VHP-hoofdbestuurgroep. Jogi noemt het een paniekreactie vanuit de NDP. “Ze maken pogingen om weer bovenop te komen door het bekladden van personen. We kennen deze werkwijze van de NDP en het gaat niet werken.” Jogi zegt dat ‘sinds de jaren ‘80 dit de werkwijze is geweest van deze mensen’. “De revolutie heeft haar eigen mensen opgegeten. Waar zijn al die mensen die met Bouterse waren, zoveel hebben zich verhangen of zijn verdronken. Laat Ramsahai die als jongere is aangetreden in de NDP zijn energie stoppen in de enkele goede dingen die er zijn binnen zijn partij. Hij moet kijken naar zichzelf. Laat hij iets goeds doen voor de mensen in de enkele maanden die er nog resten”, aldus Jogi.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: