Slepende ruzie tussen vader en zoon eindigt in moord

Vader kapt zoon dood

Ashok K. heeft zaterdagavond na een woordenwisseling zijn zoon de dood ingejaagd. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte samen met zijn zoon, schoondochter en hun zeven kinderen in een huurwoning aan de Welgedacht C woonde. Elke keer wanneer de vader onder invloed verkeerde schold en bedreigde hij zijn zoon en zijn schoondochter uit. Zaterdag was het weer het geval. De vader verkeerde onder invloed en schold zijn zoon uit. De zoon die in een dronkenbui verkeerde is toen naar buiten gekomen en vroeg zijn vader voor rekenschap. Hij duwde zijn vader waardoor de vader kwam te vallen. Vervolgens pakte de zoon een bier en zat onder een afdakje te drinken. De vader is op een gegeven moment opgestaan. Hij bewapende zich met een scherp voorwerp en liep vervolgens in de richting van zijn zoon. Hij bewerkte zijn zoon met ene houwer. De zoon liep ernstige verwondingen op en bloede hevig. Als gevolg van de verwondingen zeeg de zoon neer. Zijn vrouw rende toen naar haar partner en merkte dat haar echtgenoot niet meer bewoog. De politie en ambulance werd ingeschakeld, echter bleek dat voor de komst van de ambulance het slachtoffer de geest reeds had begeven. De politie van Santo Boma heeft de verdachte aangehouden en hem overgebracht naar het bureau. Hij is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het lijk van de 38-jarige Tony Persaud is ter obductie in beslag genomen. Het slachtoffer heeft kapverwondingen aan zijn rechterhandpalm en rechterlies opgelopen. Het verder onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: