Rodney Bouterse toegetreden tot de VHP

Op zaterdag 22 februari jongstleden heeft de heer Rodney Bouterse, een familielid van president Bouterse, een kennismakingsbezoek gebracht aan VHP voorzitter Chan Santokhi. De heer Rodney Bouterse was vergezeld van VHP prominent lid S. Sheik Alibaks. Na zijn kennismaking met de VHP voorzitter, heeft hij het VHP lidmaatschap aangevraagd en per direct toegetreden tot de VHP.

Volgens de heer Rodney Bouterse gaat het helemaal niet goed met het land, er is sprake van behoorlijke achteruitgang en op ons ligt een historische plicht om mee te helpen de achteruitgang te stoppen. Hij is helemaal niet eens met het beleid van president Bouterse, hij neemt dan afstand van het wanbeleid. Hij benadrukte dat hij ook bereid is Suriname te redden, daarom ondersteunt hij de Orange Movement.

VHP voorzitter Chan Santokhi bedankte de heer Rodney Bouterse dat hij bereid is de VHP te ondersteunen en Suriname te helpen redden. Uit handen van de VHP voorzitter mocht de heer Rodney Bouterse, een exemplaar van het boek “Chan” in ontvangst nemen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: