OSV na eerste helft al klaar met Yong Boys

De ploeg van OSV had zondag geen kind aan hekkensluiter Yong Boys in de competitie van de Para Sportbond. Na de eerste helft stond ongeslagen nummer twee al met 6-0 voor. In de tweede helft werden daar nog twee doelpunten aan toegevoegd. Hunte Edmond (3x), Sheek Clementelli (3x) en Seinpaal Damien (2x)waren de doelpuntenmakers van OSV. OSV blijft op de tweede plaats, omdat koploper Real Meursie ook wist te winnen. OSV moet wel een wedstrijd inhalen.   

Real Meursie was in hun ontmoeting met 4-2 te sterk voor Locomotief. Real Meursie won na een ruststand van 2-1 uiteindelijk met 4-2. Weegman Sierano (2x), Loswijk Carlos en Schultz Ubio scoorden voor Real Meursie. Pique Siebrano en Adjako Harcieno scoorden voor Locomotief.

Spantu versloeg Jong Surinos met 7-1. De ruststand was 4-1. De Doelpuntenmakers van Spantu waren  Marengo Micheal (5x), Gambier Elvin en  Gambier Roche. Jubitana Rogero redde de eer voor Jong Surinos.  Deekman Denzel en Joval Bryton van Jong Surinos kregen beide de rode kaart.

STANDENLIJST

nr  Vereniging G. wed. C.Punt
1.  Real Meursie 8 20
2.  O S V 7 19
3.  sv Locomotief 9 13
4.   sv Sjulang 8 13
5.  Spantu 8 9
6.  Jong Surinos 7 6
7. Yong Boys 9 1

Schema zondag 23 februari 2020

11:00u  Locomotief vs Young Boys

13:00u  Sjulang vs  RealMeursie

15:00u  OSV vs Jong Surinos

Locatie: Andre Brahim Stadion

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: