Yellow Birds verrassend onderuit tegen CLD

Yellow Birds heeft zondag in de Ismay van Wilgen Sporthal een verrassende nederlaag geleden. De ploeg ging met 68-60 onderuit tegen CLD. Het was voor CLD de eerste overwinning na twee nederlagen op rij. Voor Yellow Birds was het de derde nederlaag in vier wedstrijden. Kevin Sandie van CLD scoorde 16 punten. Shankar Persaud van Yellow Birds had er 11 punten.

De Arend won met 63-48 van De Schakel. Chaief Elburg was de grote man aan de zijde van De Arend met 30 punten. Bij de Schakel had Jamal Henar 13 punten.

In de dameshoofdklasse won Yellow Birds met 67-43. Chiniqua Pengel van Yellow Birds kwam tot 20 punten. Jolaine Nijman van SCVU was goed voor 19 punten. De dames van Finabank Koi Carper wonnen met 77-31 van Rialto. Zephanja Zeefuik van Ballers Club Wanica noteerde 29 punten. Kimberly Tolud van Rialto had er 11 punten.

De heren recreanten van De Arend wonnen met 59-53 van De Schakel. Maikel Riedewald van De Arend scoorde 15 punten. Romero Sabajo van De Schakel scoorde 20 punten. Finabank Koi Carper verloor met 69-64 van Ruckers. Ryan Randamie van Ruckers scoorde 16 punten. Rick Setrowidjojo van Finabank Koi Carper had er 24 punten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: