U-11 Puwanani komt terug van achterstand

De jeugdcompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) werd het afgelopen weekend voortgezet. In de U-11 klasse kwam Puwanani van een achterstand terug. Puwanani versloeg Bintang Lahir met 4-3. In de rust stond Puwanani met 1-2 achter. Keith Chin A Hin (2x), Joshua Brondenstein en Jayden Summerville scoorden voor Puwanani, Revuillio Samson (2x) en Ronnencio Bonjanski voor Bintang Lair. TAS haalde flink uit tegen DB Anubus Warrior. Het werd een 10-0 overwinning voor TAS. De ruststand was 5-0. Jamar Pique (3x), Randel Godeken (2x), Remillio Goeders, Said Huisden, Giorgio Javinde, Jerillio Lenz en Kaylen Scheek (eigendoelpunt) scoorden voor TAS, Urbian Pinas voor Anubus Warrior. ABSO won met 2-0 van Puwanani. Redinio Chedi en Ismael Damburg scoorden voor ABSO. OASE versloeg Anubus Warrior met 2 – 0. Jeremy Bendter en Migilcio Williams scoorden voor OASE.

NSA won met 4-0 van Blue OASE. Joshray Bijlhout (2x), J Cy Dawoot en Don – Leroy Tirtaredja scoorden voor NSA.

U-9 klasse

DB Anubus Warrior- De Dolfijn 1 – 1. Jair Gaskin scoorde voor Anubus Warrior, Jiaru Tjin A Ton voor De Dolfijn. OASE – Adonai 5 – 1. Alexander Alberga (2x), Chairo Tdholreg (2x) en Fabio Tjin A Djie scoorden voor OASE, Emelsio Vorswijk voor Adonai. ABSO- Puwanani 3 – 3. Chekizie Rudge (3x) scoorde voor ABSO, Ravier Saimoen (3x) voor Puwanani. Anubus Warrior- NSA 7 – 0. Kenneth Saiman (4x), Gazanio Kastioe (2x) en Dieudy Dundas scoorden voor Anubus Warrior.

U-13 klasse

Voorwaarts- Prekash  4 – 1. Genay Domini (2x), Delfino Asodanoe en Ishaan Overman scoorden voor Voorwaarts, Dwayne Djojotaroeno voor Prekash. NSA- Leo Victor       2 – 2. Darryl Djojodimedjo en Meguillio Tjon A Jong scoorden voor NSA, Naien Brondenstein en Juriano Smelhoven voor Leo Victor. OASE- ONA 4 – 4. Gaddiel Bribi (3x) en Mallyk Tilburg scoorden voor OASE, Sjimarho Homoet (3x) en Aquil Kasanawi voor ONA. Transvaal- TAS 1 – 1. Jeal Joeroeja scoorde voor Transvaal, Joshua Sampanje voor TAS.

U-17 klasse

ACoconut- Puwanani 5 – 1. Michelle Mando (3x), Rolianso Haabo en Remo Maabo scoorden voor ACoconut, Cherman Kenti voor Puwanani. OASE- Sea Boys   7 – 0. Michael Tevreden (2x), Jamar Sanches (2x), Jaheim Sairras, Ferron Esajas en Gianni Chierkoet scoorden voor OASE. Voorwaarts- Napoli 6 – 0. Deryl de la Fuete (2x), Jeremy Janki, Rivaldo Ngwete, Chirano Pinas en Angelo Jubitana (eigendoelpunt) scoorden voor Voorwaarts. Transvaal            – Flora 8 – 0. Dimitrio Andro (2x), Roefai Cayenni, Melchior Defares, Dejean Kamsi en Jercinio Linger scoorden voor Transvaal. SNL – TAS 3 – 2. Benjamin Foto, Xavi Limon , Reviano Sabajo scoorden voor SNL, Seciento Edeling en Requille Menes voor TAS.

U-20 klasse

Transvaal- ACoconut 3 – 1. Leroy Letnom, Denio Thomas en Ronanso Veldwijk scoorden voor Transvaal, Ogalfio Schmidt voor ACoconut. The Eagles Boys- Amardjoti       6 – 1. Margarde Akobe (3x), Abednego Fonte, Bargalvio Salesman en Reguel Vyent scoorden voor The Eagle Boys, Vishant Khusial voor Amardjoti. Bintang Lair- Sea Boys 3 – 2. Mattheus Cordeiro (2x) en Melchen Atmopawiro scoorden voor Bintang Lair, Joninho Biswane en Chofni Forster voor Sea Boys. SNL- KD 4 – 1. Hermanio Pinas (2x), Delphinio Clemens en Clifford Pinas (eigendoelpunt) scoorden voor SNL, Glerens Saakie voor KD. PVV- SST 2 – 1. Faisijo Burnet en Lorenzo Soerowidjojo scoorden voor PVV, Sivarino Wanabo voor SST. Voorwaarts- Amardjoti 13 – 0. Quilliano Stedenburg (6x), Ulrich Overman (2x), Shaif van der Kamp (2x), Javier Zijler, Shivam Bhola (eigendoelpunt) en Yves Singotani (eigendoelpunt) scoorden voor Voorwaarts.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: