Yellow Birds wint van Ruckers

In de Heren Eerste klasse van de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) heeft Yellow Birds een zege geboekt op Ruckers. De gele vogels wonnen met 79-77. De ruststand was 45-33. Sergio De Jong van Yellow Birds noteerde 20 punten. Jason Fisher van Ruckers kwam tot 21 punten. De heren van CLD waren met 83-63 te sterk voor Telesur. CLD stond in de rust met 42-26 voor. Herman Bruce van CLD scoorde 20 punten. Armand Sweet van Telesur was goed voor 24 punten.

In de jongens U-19 klasse verloor Rucker met 49-75 van SCVU. Jivar Vreden van SCVU was goed voor 13 punten. Soufian Playfair van Ruckers scoorde 16 punten. Finabank Koi Carper pakte boekte een zege op CLD. Koi Carper won met 89-71. Daviero Dompig van Finabank Koi Carper scoorde een game-high 27 punten. Javinde Rene van CLD scoorde 21 punten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: