Renovatie en naambord onthulling Stichting voor het Kind

Op 18 februari heeft de heropening plaatsgevonden van Stichting voor het Kind (Stivoki) tevens werd er een naambord onthuld. Het gebouw was al ruim vier jaar gesloten. De heropening werd mogelijk gemaakt door Su Aid, die SRD 1 miljoen heeft opgehaald middels een inzamelingscampagne, voor de ‘engelen’.

Pater Karel Choennie is het team, met voorzitter Giwani Zeggen voorop, heel erg dankbaar. “Money is no problem, giving love is the problem,”  zei hij in een interview. Het is opmerkelijk dat er door het vertrouwen zoveel bereikt is. Staatsolie is ook een van de donateurs en heeft een bedrag van meer dan SRD 400.000. ter beschikking gesteld.

Giwani Zeggen mag zeer terecht positief terugblikken op het gebeuren. Hij gaf aan in een interview dat er nog wat geld over is, die zal besteed worden in de inrichting. “We zijn allemaal blij dat de misbruikte kinderen hier weer opgevangen en begeleid kunnen worden. Op een plakkaat tijdens de opening onthuld, wordt benadrukt dat ‘Suriname’ dit voor mekaar gekregen heeft.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: