Gouden huwelijk voor het echtpaar Potrosetiko–Djoeneri

Het echtpaar Potrosetiko–Djoeneri heeft hun 50-jarig huwelijksjubileum herdacht. Dit feit werd gevierd te midden van hun kinderen, kleinkinderen, families en kennissen. Het gouden echtpaar heeft bezoek ontvangen van de Districts Commissaris mevr. Audrey Hankers die vergezeld was van de Adjunct Districts Secretaris mevr. Judith Hasselbank. Dhr. Potrosetiko, Legiman zag het levenslicht op 16 april 1945 te Suriname. Hij was al vanaf zijn 18e, tot en met zijn pensionering, werkzaam bij H.J. de Vries en wel op de afdeling vuurwapens. Zijn hobby’s waren voetballen en muziek maken op de gitaar. Mevr. Djoeneri, Roliah zag het levenslicht op 10 mei 1952 in het district Suriname. Zij heeft 15 jaren in het R.K.Z-ziekenhuis gewerkt en had daarnaast nog de zorg van het gezin. In haar jonge jaren deed zij aan volleyballen. Het echtpaar heeft 5 kinderen ( 3 dochters en 2 zonen ), 5 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Potrosetiko is voorganger van de Ataw Fiqia moskee en verzorgt daarnaast ook lessen in het Arabisch.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: