Platina ( 70 jaar) huwelijksjubileum voor echtpaar Wattien–Tirep

Een hele bijzondere gebeurtenis. Het viel het ressort Lelydorp ten deel dat Max en Theresia Wattien – Tirep woonachtig aan de Bonaireweg hun 70 jarig huwelijks jubileum mochten vieren. Een bijzondere mijlpaal voor dit echtpaar.  Wattien, Max Charles, is geboren op 11 maart 1927 te Paramaribo en echtgenote Tirep, Theresia Kasijem is geboren op 1 juni 1931 in het district Suriname. Ze stapten in het huwelijksbootje op 16 februari 1950 in het district Suriname. Te midden van hun kinderen, kleinkinderen families en vrienden werd deze dag herdacht. Echtgenoot Max begon al op 16 jarige leeftijd met werken. Vervolgens heeft hij 6 jaren gewerkt bij de Billiton en daarna 15 jaren bij de Suralco, en wel tot zijn pensionering. Echtgenote Theresia hielp al vanaf haar 10e in de boerderij met het kweken van koeien en planten van bloemen. Na haar huwelijk had zij de zorg van het gezin. Max had al op 10-jarige leeftijd meegedaan aan zwemmen en hardlopen. Ook was hij aangesloten bij de gymnastiek vereniging UNI. Aan het Rooms katholiek Bisdom was hij 6 jaren verbonden. Het echtpaar heeft 13 kinderen (6 zonen en 7 dochters) 22 kleinkinderen en daarnaast ook 23 achterkleinkinderen. In aanwezigheid van de Districts Commissaris, mevr. Audrey Hankers, die vergezeld was van de Adjunct Districts Secretaris mevr. Judith Hasselbank en de Adjunct Disticts Secretaris mevr. Astrid Wengo, mocht het jubilerend echtpaar de gebruikelijke enveloppe met inhoud en een bloemstuk in ontvangst nemen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: