Album Purani Yaadein part 2 uitgebracht

Op 15 februari is het nieuwste album Purani Yaadein part 2 gelanceerd in Satish Entertainment Center. Dit is het derde album voor zangeres Prianka Parohi. De eerste twee albums van haar zijn geweest Love Is Life 3th part met de Indiase zanger Radjesh Panwar en Purani Yaadein part 1. Enkele nummers hierbij zijn “Iss duniya me jeena ho to”,  “Main chali dekho pyar ki gali”,  “Aa janejaan”,  “Meri patli kamar”, “Paan khaye saiyaan hamaro”, “Jaiye aap kaham jayenge”. Het muzikale deel is gedaan door Djwala Lachman. Artiest Prianka Parohi zegt in een interview betreffende haar carriere dat zij nu hard aan het groeien is. Momenteel is zij ook betrokken bij optredens van SVCC (Swami Vivekananda Cultural Centre) tevens zit Parohi op muziekles verzorgd door muziekleraar Asif Ali Khan. Alle optredens, studioprojecten maken haar ervaring rijker en zorgen voor vooruitgang. Prianka wenst de muziekliefhebbers veel luisterplezier toe. Het nieuwste album is nu al te verkrijgen in de goed gesorteerde muziekwinkels.  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: