Contestant Joshua Fung-Loij: “met uw vote krijg ik de kans Suriname te vertegenwoordigen

Een van de deelnemers van Man Of The World Suriname is Joshua Fung-Loij. Tijdens een interview zegt hij: “Mijn naam is Joshua Fung-Loij, ik ben 18 jaar en mijn hobbies zijn muziek en sport zoals judo en fitness trainingen. Ik ben nog studerende op de school Smart Suriname waar ik het vak Nima sales studeer op mbo-niveau. Deze studie is mijn eerste stap naar de droom om mijn eigen bedrijven op te kunnen zetten. Dagelijks ga ik op zoek naar de stappen die gemaakt kunnen worden om mijn droom tot werkelijkheid te maken. Mijn dagelijks leven is niet altijd hetzelfde omdat er steeds nieuwe plannen bij komen. Een droom blijft een droom als je niet ernaar toe werkt om het te realiseren. Daarom moet jij elke kans benutten die jou gegeven wordt. Ik neem deel aan Man of the world omdat ik graag een voorbeeld zou willen zijn voor niet alleen jongeren maar ook ouderen. Daardoor kan ik bekendheid verwerven op een positieve manier” aldus de contestant. De finale van de verkiezing Man Of The World Suriname is op zaterdag 02 mei.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: