Yellow Birds heeft eerste zege binnen

In de heren hoofdklasse van de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) heeft Yellow Birds de eerste zege van het seizoen binnen nadat ze de eerste twee wedstrijden verloren. Yellow Birds deed goede zaken tegen De Arend. Ze wonnen met 76-68. De ruststand was 38-30. Chaief Wielingen was wederom de topschutter bij Yellow Birds. Wielingen was zondag goed voor 20 punten. Emile La Rose van De Arend scoorde 14 punten.

CLD heeft voor de derde keer op rij verloren. Dit keer werden ze verslagen door SCVU. Het werd een 81-72 overwinning voor SCVU. De ruststand was36-33. Serdinio Rozenwijn van SCVU scoorde 22 punten. Sylvano Martin van CLD scoorde 18 punten.

In de dames hoofdklasse won Ballers Club Wanica met 65-57 van Yellow Birds. Zephanya Zeefuik van BCW noteerde 20 punten. Onna Fang van Yellow Birds scoorde eveneens 20 punten. De Arend versloeg Rialto met 61-44. Mirelva Marica van De Arend kwam tot 28 punten. Bij Rialto scoorde Saundrie Asaite 19 punten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: