Slee Jr boekt zege op Sophia

De Tweede klasse competitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) werd zaterdag voortgezet. In het George Deul Stadion wist Slee Jr een zege te boeken op Sophia. Slee Jr won deze wedstrijd met 2-0. Slee Jr is na deze overwinning gestegen naar de derde plaats met 14 punten uit 7 wedstrijden, terwijl Sophia is blijven steken op de achtste plaats.

De koploper Junior won met 3-0 van Sunny Point. Junior staat nu alleen aan kop met 16 punten uit 6 wedstrijden. Sunny Point is gedaald daar de vierde plaats (13 punten).

Groningen boekte hun derde overwinning van het seizoen. Ze versloegen Flamingo in het Eliazer Stadion met 2-1. Vanwege sluiting van de Wijdenbosch brug op zaterdag  25 januari zijn de wedstrijden die moesten gaan tussen Kamel Dewaker – Real Moengotapoe en Sea Boys – Papatam uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: