Little Miss Jawa Suriname 2020

De organisatie Stichting Little Miss Jawa Suriname staat gereed met de verkiezing van Little Miss Jawa Suriname 2020. De finale staat gepland voor 29 februari in Sana Budaya. De organisatie zegt dat er 18 contestanten zijn die zullen strijden voor de titel van Little Miss Jawa Suriname 2020.  Er waren in feite 19 finalisten maar een van de missen heeft helaas haar deelname opgezegd. Het gaat om flinke meiden in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 12 jaar die deelnemen aan dit contest. De trainingen zijn spontaan gaande, zo hebben de missen ook bezoek gehad van Miss Sri-Dewi , zij is Miss Tropical Beauties Suriname 2018 geweest en mocht Suriname vertegenwoordigen als Miss Supranational Suriname 2019 in Polen.  Man of The World India, Krishna Salak is er ook geweest tijdens zijn bezoek aan Suriname en Tirza King. De missen worden begeleid door Mister Top Model Universe Kevin Atmosoerodjo. Het publiek mag het resultaat van hard werken bewonderen in Sana Budaya , tijdens de finale.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: