Publiek geniet van Valentine with Lucky Singh

Op 15 februari presenteerde A Kamta Events , N-Joy Jewels in samenwerking met L.S. production Valentine with Lucky Singh. Dit gebeurde in de P&D zaal. De organisatie mag terugblikken naar een geslaagd evenement. De bezoekers hebben genoten en er is flink gedanst op de tonen gedurende optredens van Nederlandse Indiase Lucky Singh en lokale muziekgroepen The Beats, X-treme the band, Class- X en Dj Faried. Het werd een goed bezochte show met gemengd repetoire zoals beloofd, love songs en dans nummers zijn ten gehore gebracht waaronder door Lucky Singh “ dil ka dariya”, “bahon ke darmiyan” en het nummer “Tere Bin” die inmiddels 1 miljoen views heeft gehad op You Tube. Op 14 Februari was het voor Nickerie idem een geslaagd evenement met de locale muziekgroepen en Lucky Singh die heel speciaal is afgereisd voor de evenementen. (Foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: