Riad Nurmohamed: “Het gedrag van de NDP wordt steeds erger”

In gesprek met Dagblad Suriname stelt VHP-parlementariër Riad Nurmohamed, dat hij ernstig geschrokken is door het a-nationaal gedrag van bepaalde NDP’ers. “Er werd een NDP vlag gehesen op de Savitrischool in Wanica.” Nurmohamed zegt dat hij als lid van vaste commissie van Onderwijs, het betreurt dat zo een geval heeft plaatsgevonden. Volgens informatie die de parlementariër heeft ontvangen is de NDP-vlag niet gehesen door het personeel en/of  docenten van de school. De Surinaamse vlag dient daar met respect te wapperen. “Het ministerie van Onderwijs moet onmiddellijk een brief sturen naar alle scholen waar er duidelijke richtlijnen aangegeven moeten worden over dergelijke gevallen. Wanneer een politieke partij propagandamateriaal op een schoolterrein brengt, dient het onmiddellijk gerapporteerd te worden. Zo een partij moet dan voor de consequenties instaan. Als de overheid het niet doet, zal de VHP, het wel doen. Het gedrag van de NDP wordt steeds erger. Met dit gedrag zal de VHP genoodzaakt zijn om internationale waarneming aan te vragen tijdens de aankomende verkiezingen. Het ministerie van Justitie en Politie dient op te treden tegen de intimidatiepolitiek van de NDP.”  Nurmohamed maakt zich ook ernstig zorgen over het gedrag van de NDP naar de jongeren en scholieren toe. “Deze regering heeft de toekomst van de schoolkinderen afgepakt.” De parlementariër Nurmohamed roept een ieder op om vandaag mee te doen aan de protestactie tegen de huidige regering.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: