Vrouw overvallen in haar woning

Drie criminelen hebben deze week een overval gepleegd in een woning aan de Goedehoopweg. Een vrouw die op dat moment alleen in haar woning was, werd overvallen door het trio. Onder bedreiging van wapens werd zij beroofd van haar sieraden en een geldbedrag groot SRD 4.000. De buren hebben gereageerd op het gegil van het slachtoffer. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de buurtbewoners. Volgens de getuigen schrokken zij wakker nadat zij het gegil hoorden. De politie werd terstond ingeschakeld. Uit het onderzoek blijkt dat de daders via de achterdeur de woning zijn binnengedrongen en hebben via dezelfde wijze de woning verlaten. Het slachtoffer heeft geen letsels opgelopen, maar is enorm geschrokken van de roof. De politie van Santo Dorp heeft de aangifte opgenomen en zijn doende de daders op te sporen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: