Bhikharie roept op tot boycotten NDP-massameeting Nickerie

2Bhikharie roept op tot boycotten NDP massameeting NickerieRadjoe Bhikharie, voorzitter van de Bond van Surinaamse Padieproducenten, roept alle rijstboeren in Nickerie op om de aankomende massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Nickerie te boycotten. “9 jaren terug heeft de NDP in Nickerie campagne gevoerd. 4 jaren terug ook. Suriname zou een voedselschuur worden in de regio. Op basis daarvan heeft een grote groep boeren gestemd op de NDP. Mensen zijn echter bekaaid vanaf gekomen. “Wij merken nu dat de NDP, de regering, op geen enkele wijze invulling heeft gegeven aan deze belofte. Wij hebben keer op keer onze stem laten horen. Omgekeerd worden de boeren beschuldigd. Men omzeilt het grote probleem. Wanneer men nu in Nickerie gaat om een massameeting te houden, dan gaat men weer beloftes doen. Wanneer je nu al niks hebt gedaan, wat zal je binnen een jaar nog kunnen doen?”, zegt Bhikharie. Hij roept de rijstboeren op om de volgende massameeting van de NDP te boycotten.
Bhikharie benadrukt dat mensen de massameeting niet moeten verstoren, maar dat zij gewoon massaal moeten wegblijven. “Het moet duidelijk zichtbaar zijn dat het overgrote deel van de mensen op bezoek waren in Nickerie of op een wandeling waren. Ruim 6000 mensen zijn actief in de Nickeriaanse rijstsector. Als deze mensen wegblijven en de rest van de mensen uit andere districten komen, dan moet dit een signaal zijn dat men tegen het beleid is”, aldus Bhikharie.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: