Nieuwe wereld open voor Suriname door Copa Airlines

2 Nieuwe wereld opent voor Suriname door Copa AirlinesTimothy Mendonça, Head of Corporate Planning & Development van Johan Adolf Pengel Airport, zegt dat de voorbereidingen van Copa Airlines om te kunnen vliegen naar Suriname vlot verlopen. “Het ziet er positief uit.” De eerste vlucht is gepland op 6 juli. De boekingen verlopen ook succesvol, laat Mendonça weten. Wekelijks komen diverse Copa-delegaties zaken regelen, zoals met de grondafhandelaars, touroperators en met de horeca. Het bedrijf is druk bezig om alles zo goed mogelijk voor te bereiden. Met 80 bestemmingen en meer dan 14 miljoen passagiers, die ze jaarlijks vervoeren, staat er nu veel informatie over Suriname vermeld. Mendonça vertelt over een groot reclamebord over Suriname, dat in Panama langs de weg staat om ons land te promoten. “Suriname wordt momenteel zwaar gepromoot door Copa”, aldus Mendonça enthousiast. “Als we deze promotie zelf zouden moeten doen, zou het ons zoveel kosten om zo een bereik te kunnen halen. De impact is nu al groot, maar bedenk wat de impact zal zijn als er eenmaal wordt gevlogen naar Suriname”, zegt de Head of Corporate Planning & Development. Er is momenteel een constante aanloop van Copa-personeel dat Suriname aandoet. “Met de 80 bestemmingen gaat een hele nieuwe wereld open voor Suriname”, aldus Mendonça. Inderdaad, op de website van Copa zijn vluchten vanuit New York, Rio de Janeiro, Montego Bay of Panama City naar Paramaribo geen fantasie meer. Ook vanuit Suriname kunnen voortaan bestemmingen worden aangedaan die voorheen minder bereikbaar waren.
RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: