PLO heeft nog geen zicht op bustariefaanpassing

Wisseling van de wacht bij elke onderhandeling

Vele particuliere bushouders zijn het wachten op een bustariefaanpassing al zat. Amrish Sidhoe, bestuurslid van de Surinaamse Bushouders Organisatie (SBO), kan zich niet indenken hoe de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) niet in staat is om een tariefaanpassing te realiseren. In gesprek met Dagblad Suriname beklemtoont hij dat de PLO al jaren aan de weg timmert om de aanpassing te bewerkstelligen, echter krijgt hij structureel nul op het rekest. Volgens John Mahadewsing, voorzitter van PLO, heeft hij telkenmale te maken gehad met wisseling van de wacht op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), waardoor het nog langer duurt om nieuwe bustarieven te introduceren op de particuliere trajecten. Tot nog toe heeft de nieuwe minister van OWT&C, Vijay Chotkan, de PLO niet uitgenodigd voor een onderhoud. “Wij gaan nu druk zetten op het ministerie, want het wordt teveel. Iedere keer wanneer er onderhandeld moet worden, komt er een nieuwe minister”, aldus Mahadewsing tegenover Dagblad Suriname.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: