Weer pompbediende overvallen

Drie criminelen hebben dinsdagavond een gewapende roofoverval gepleegd bij een pompstation aan de Martin Luther Kingweg. Volgens verklaring van de pompbediende kwam het trio het terrein op. Een van de criminelen was gewapend met een vuistvuurwapen. Onder bedreiging van het wapen maakten de rovers de dagopbrengst buit van het slachtoffer. Na de daad verlieten de overvallers de plaats te voet. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen en zijn doende de rovers op te sporen. Het onderzoek duurt voort.
Afgelopen zaterdagavond hebben criminelen een beroving gepleegd bij Rock Oil aan de Magentakanaalweg. Twee slachtoffers, een pompbediende en een klant, zijn daarbij beroofd. Het onderzoek in beide zaken duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: