VHP: 'Albina moet ontwikkeld worden'

IMG-20190519-WA0053 vvvOp zaterdag heeft de VHP in het grensstadje Albina een meeting gehouden, waarbij het districtscampagneteam ‘Albina en omgeving’ is geïnstalleerd door VHP voorzitter Chan Santokhi, onder leiding van Patrick van Genderen. De trekkers van het districtscampagneteam zijn onder andere: Romeo Pierre, Roy Deel, Toekoe Wijnberg, Antonius Tjon A Tjoen en Dada Armando. Alle dorpen langs de Marowijne rivier tot aan Galibi, behoren tot het werkterrein van dit team. Op deze druk bezochte vergadering heeft de partij meegedeeld dat er grote plannen zijn om het district
Marowijne tot ontwikkeling te brengen. VHP ondervoorzitter, Asis Gajadien, benadrukte dat de Euro’s die Suriname binnenkomen via Frans Guyana, Albina passeren en komen naar Paramaribo. Wij willen ervoor zorgen dat de Fransen in Albina alles vinden wat zij in Paramaribo komen zoeken. A euro no mag psa Albina. Albina moes trong wang fotó san moes man drai moro lek St Laurent. A dong na joe anoe. Door de heer Patrick van Genderen is aandacht gevraagd voor een multifunctionele sportaccommodatie voor Albina. Van Genderen zei dat hij er vertrouwen heeft dat alleen Chan Santokhi samen met de Fransen kan verwezenlijken dat Albina weer tot bloei komt. Dit zal een enorm spin-off effect hebben voor Albina. Criminaliteit zal drastisch dalen, werkgelegenheid zal toenemen, Albina zal schoon zijn en
het toerisme zal bloeien. VHP-voorzitter Chan Santokhi, is ingegaan op de behoefte van de Multifunctionele sportaccommodatie. Hij gaf aan dat het projectdossier reeds af is. De voorzitter zei dat Albina zeer zeker ontwikkeld wordt,hij zal verder met deskundigen praten hoe Albina ontwikkeld kan worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: