Robinhood langs Haitiaanse Real Hope

WhatsApp Image 2019-05-19 at 19.55.11Robinhood blijft het goed doen in de Concacaf Club Championship. Nadat de ploeg Caribisch amateurkampioen werd, kreeg ze de kans om via een play-offs zich te kwalificeren voor de voorronde van de Concacaf League. Deze wedstrijd werd gisteren gespeeld op Jamaica. Robinhood stond tegenover de Haitiaanse Real Hope.
De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Lucas da Costa scoorde voor Robinhood in de eerste helft via een strafschop. Daarna maakte Real Hope gelijk. In de tweede helft schoot Real Hope een strafschop naast. Er werd verlengd met 2×15 minuten, maar de stand bleef ongewijzigd. In de penaltyserie won Robinhood met 3-1. Nu moet Robinhood zich opmaken voor de voorronde van de Concacaf League.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: