Overval bij pompstation Commissaris Weytingweg

De politie van Leiding kreeg zaterdagavond een melding van een beroving bij een pompstation aan de Commissaris Weytingweg. Volgens verklaringen van de pompbediendes waren zij bezig met klanten toen een man naar een van de twee slachtoffers liep en vroeg of de shop nog open was. Hij gaf daarbij te kennen dat hij een belkaart wilde kopen. Terwijl de verdachte met de pompbediende sprak, haalde hij een vuistvuurwapen te voorschijn en bedreigde het tweetal daarmee. Onder bedreiging van het wapen maakte de rover bij elk van de slachtoffers een tas met daarin SRD 500 buit. De dader is ervandoor gegaan met de opbrengst. Hij is richting de rotonde opgerend. Volgens de slachtoffers sprak de verdachte Engels. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen en is bezig de dader op te sporen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: