President niet bereid percelen Samsoedien in te trekken

Roline Samsoedien
Roline Samsoedien
President Desi Bouterse blijkt geen duidelijk antwoord te willen geven over het intrekken van de percelen waarmee Roline Samsoedien, nu ex-minister van Ruimtelijke Ordening, Grond en Bosbeheer (RGB), zich de afgelopen jaren in hoedanigheden van districtscommissaris van Saramacca en Wanica heeft gezegend door positief advies te geven op haar eigen grondaanvragen en tegelijkertijd dezelfde aanvragen van burgers af te wijzen. Nu de president de ontslagaanvraag van Samsoedien al een tijdje heeft aanvaard, vroeg Dagblad Suriname het staatshoofd of er maatregelen getroffen zouden worden om deze ‘zelfverrijking’ terug te draaien. “Deze kwestie is uitgebreid besproken met mevrouw Samsoedien, maar ze beweert het tegendeel. Op basis van de perceptie welke was ontstaan en zij zelf heeft aangevraagd, had ik geen enkel bezwaar dat zij haar ontslag zou indienen”, zei Bouterse gisteren op een persconferentie.
FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: