Speeltuin Paramaribo Zoo krijgt ander gezicht

2Speeltuin Paramaribo Zoo krijgt ander gezichtDe speeltuin van de Paramaribo Zoo zal over een paar maanden gemoderniseerd zijn en voorzien worden van nieuwe speeltoestellen, geeft de directeur van Paramaribo Zoo, John Altenberg, aan. “De Zoo was niet veilig meer voor de kinderen. Hieruit afgeleid, werd ik benaderd door medewerkers van de Republic Bank Suriname en werd mij gevraagd wat mijn toekomstplannen zijn voor de speeltuin van de Zoo. Als directeur zijn mijn plannen voor de speeltuin van de Zoo die van vernieuwing en modernisering. Ik werd verrast toen ik te horen kreeg dat ik een projectvoorstel moest indienen in 2018”, geef de directeur aan tijdens een gesprek met Dagblad Suriname.
“In januari 2019 kreeg ik te horen dat mijn projectvoorstel een onderdeel wordt van het programma van De Republic Bank Suriname ‘Power to make a difference’. Ook werd mij medegedeeld dat er een symbolische overhandiging van een cheque zal plaatsvinden. Gisteren was het officiële startsein van de rehabilitatie en vernieuwing van de speeltuin. De Republic Bank Suriname doet een totale financiering van SRD 150.000 voor de rehabilitatie en vernieuwing van de speeltuin van de Zoo. Director Retail Banking bij Republic Bank, Lilian Leeflang, gaf tijdens dit heugelijke feit aan dat de bank heel trots en blij is met deze partnerschap, “het initiatief komt niet van ons, maar van de hulpverleners en de mensen die goed werk verrichten. Als het om kinderen gaan, staan wij altijd klaar want de kinderen van nu zijn de toekomst van morgen”, geeft Leeflang aan. De onthulling van het naambord van het project werd door de kinderen van Nancy’s Kids Verzorgingsinstituut samen met Altenberg en Leeflang gedaan. Na de onthulling werd er een boom gesnoeid als symbolisch teken van de start van de renovatie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: