Kapitale Delicten houdt twee roofverdachten aan

Kapitale Delicten heeft afgelopen week twee verdachten ingerekend, die eind april een gewapende roofoverval hebben gepleegd in een supermarkt aan de Welgedacht C-Weg. De derde verdachte is nog voortvluchtig. De politie heeft de verdachten op basis van vastgelegde beelden op de beveiligingscamera herkend en aan hun opsporing gewerkt. Op de beelden is te zien dat op die bewuste dag eerst één van de daders de zaak binnenstapte, zogenaamd om goederen te kopen. Hij liep naar de koelers. Op dat moment kwam de tweede dader aanlopen, die zich enige tijd bij de kassa ophield. De eerste kwam terug bij de kassa en gelijk daarna kwam de derde dader in de winkel. De eerste rover was gekleed in een rode T-shirt en sprong over de toonbank en overviel de winkelierster met een mes. Onder bedreiging van het wapen werd de winkelierster beroofd van haar geld. Het geld was in het kasregister bewaard. Na de daad verlieten de rovers de plaats. De sterke arm is bezig met de aanhouding van de nog voortvluchtige derde verdachte.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: