Studenten Covab organiseren informatiebeurs

Studenten Covab organiseren mini-informatiebeurs (1)
Studenten Covab organiseren mini-informatiebeurs (2)
Studenten Covab organiseren mini-informatiebeurs (3)In het kader van de Internationale Dag van de Verpleging hebben enkele studenten van EFS College Covab een minibeurs georganiseerd. Tijdens deze beurs werd er educatieve informatie doorgegeven onder meer hoe bepaalde apparaten gebruikt worden, voeding en kleding van het kind, informatie over hiv, bewaren en gebruik van medicatie, onderhoud van het lichaam en hoe je hygiënisch mogelijk men om kan gaan met spullen en hun omgeving. Deze beurs werd georganiseerd ter afronding van de studenten modellen en een koppeling van de Dag der Verpleging.
“De studenten worden ook op zo een manier gereed gemaakt om informatie op het veld of hun stageplekken te verschaffen. Veel mensen gebruiken ongelimiteerd zoet en weten in de meeste gevallen niet welke nadelen dat met zich meebrengt, vandaar dat het nodig is om genoeg informatie te verschaffen”, geeft een docent van Covab aan. “Tijdens de beurs zijn wij docenten ook verrast met de creativiteit en inzet van de studenten. Uit gesprekken met verschillende studenten bleek dat ze tevreden waren met de informatie die zij konden krijgen van hun medestudenten.”
“Veel mensen zijn nog niet bewust van het voeden en kleden van een pasgeboren kind en ook tijdens de groei van het kind”, geeft een student aan. “Hygiëne speelt hierbij ook een belangrijke rol en onderhoud van je lichaam.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: