Verdachten beroven man en probeerden in te rijden op de politie

Elton Z. en Clyde M. moesten zich maandag verantwoorden voor kantonrechter Maureen Danyala. Aan het duo wordt het verwijt gemaakt dat zij zich op 1 december 2018 schuldig heeft gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging. Op die bewuste dag hebben zij het slachtoffer L.P. beroofd van zijn portemonnee. Op die zelfde dag heeft het tweetal gepoogd drie politieambtenaren van het leven te beroven door op hen in te rijden. Ook hebben zij het politiedienstvoertuig vernield. In het belang van het onderzoek acht het OM en de rechter het noodzakelijk om de drie politiemannen en de benadeelde L.P. op 3 juni te dagvaarden. Op die dag zullen vier getuigen worden gehoord tegen het duo. Beide verdachten blijven aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: