Moederdag en politiek

NDP-ressort Rainville zal traditiegetrouw vrouwen, die een of meer kinderen hebben gebaard, in verband met Moederdag op 11 mei in de bloemetjes zetten. De huldiging zal plaatsvinden in de V-Tunnel langs de Van Roseveltkade. Volgens de bekomen informatie zijn de 29 NDP-structuren in het ressort gevraagd om elk 5 moeders voor te dragen, die op deze bijzondere dag zullen worden geëerd en verwend.
NDP-pakkettendienst
NDP-Rainville benadrukt dat de vouw en het gezin centraal staan in het beleid van de partij. ‘De pakkettendienst en de mobiele volkswinkels getuigen daarvan. De laatste tijd wordt er minder melding gemaakt van de verkoop van pakketten, omdat deze vorm van tegemoetkoming als goede wijn is, die geen krans nodig heeft. De verkoop loopt op wieltjes en breidt zich uit.’
Buurtwinkels goedkoper dan pakketten
De mobiele buurtwinkels worden volgens bekomen informatie met de dag populairder. ‘De producten kunnen, afhankelijk van de behoefte, los gekocht worden. De kopers hoeven geen heel pakket aan te schaffen. Alles bij elkaar opgeteld, komt de mobiele winkel de consument ook goedkoper uit’, aldus NDP-propagandisten.
HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: