Slachtoffers op 1 dag twee keer beroofd 

De politie van Munder kreeg dinsdagochtend een melding van een dubbele beroving. De slachtoffers S.H. (45) en D.B. (31) reden kort voor de beroving over de Kwattaweg. Ter hoogte van de Esveldstraat stopten zij met hun bromfiets en namen plaats op een bank op vermelde hoek. Terwijl zij een babbeltje maakten, werden zij plotseling overmeesterd door 3 criminelen. Zij maakten SRD 500 van de man, contactsleutel van de bromfiets en 2 mobiele telefoons van de slachtoffers buit. Na de daad verlieten de rovers de plaats. De 31-jarige man duwde zijn bromfiets over straat, daar hij deze niet meer kon starten. De 45-jarige vrouw en de bromfietser liepen samen. Ter hoogte van de Verlengde Keizerstraat werd het tweetal wederom overvallen door 2 criminelen, van wie één gewapend met een houwer. Onder bedreiging van de houwer maakten de daders de bromfiets en een tas inhoudende persoonlijke documenten buit. Na de daad verlieten ook deze daders de plaats. De slachtoffers hebben hulp gevraagd bij een pompstation. De politie werd toen ingeschakeld. Beide slachtoffers bleven ongedeerd. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: