Woning Welgedacht A bijna in vlammen opgegaan 

De politie van Wanica kreeg in het weekend een melding van een brandstichting aan de Welgedacht A-weg. Ter plaatse aangekomen werd de aangeefster aangetroffen. Zij verklaarde dat kwaadwilligen geprobeerd hebben haar woning in brand te steken. Het slachtoffer was thuis en mede door hulp van omstanders heeft zij snel het vuur kunnen doven. Het gordijn van de woonkamer vatte vlam. Toen de politie het huis binnen ging, rook de woning naar brandstof, vermoedelijk gasoline. De politie heeft de aangifte opgenomen en is bezig de dader(s) op te sporen. Volgens de aangeefster moet de familie van haar ex meer afweten van de brandstichting. De woonkamer, te weten bankstellen, gordijnen en vloermatten, zijn verloren gegaan door de brand. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: