Kerninstallatie Dessa en Meet The People-campagne Para

Kern DESSANa intensief overleg te hebben gehad met de buurtbewoners van Dessa, hebben de VHP structuren van Lelydorp, een bijeenkomst gehouden op donderdag 25 april. Op deze bijeenkomst hebben diverse personen zich opgegeven om het campagneteam van Lelydorp West te ondersteunen.
Naast VHP voorzitter Chan Santokhi, hebben ondervoorzitter Asis Gajadien, tevens coördinator campagneteam Wanica, hoofdbestuurslid Sidiq Moertabat en andere sprekers de aanwezigen toegesproken. De aanwezigen waren zeer ingenomen met deze bijeenkomst. Na de toespraken heeft voorzitter Chan Santokhi, kern Dessa geïnstalleerd. De groei van de Oranje partij is niet meer te stuiten, de bewoners van Dessa zijn extra gemotiveerd om de VHP tot de grootste nationale partij te maken.
Naast de kerninstallatie Dessa, is op dezelfde dag een meet the people campagne gehouden in het district Para. Met veel energie en enthousiasme heeft de nieuwe aanwas VHP in Para, meegedaan aan deze Meet the People. Er wordt dan ook vol verwachting uitgekeken naar het vervolgtraject van de the meet the people campagne.
Als ooit iemand twijfels heeft gehad over de oprechtheid van de Paranen, kunnen wij nu met zekerheid stellen dat het tegendeel waar is. Veel spontane, eerlijke, bezorgde en kritische mensen hebben we ontmoet tijdens deze meet the people campagne. Voorzitter Chan Santokhi, werd herhaaldelijk aangesproken, gegroet, omhelsd, vastgeklampt en verzocht om de situatie van ons geliefd land Suriname zo snel mogelijk een positieve move te geven.
De bewoners van Para hebben nu al te kennen gegeven dat zij zullen kiezen tussen goed en kwaad! Daarom zullen ze in mei 2020 zonder enig beletsel, terughoudendheid en tweestrijd, hun stem uitbrengen op de VHP, de Orange movement.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: