Zus overleden bromfietser zoekt dader aanrijding

Een zus van de onlangs overleden bromfietser Eric Jankiepersad (54), meer bekend als Soeniel, is op zoek naar de dader die haar broer de dood heeft ingejaagd. Jankiepersad is op vrijdag 1 maart 2019 aan de Monplaisirweg in het district Wanica aangereden door een autobestuurder. Na het ongeval liet de automobilist het slachtoffer in hulpeloze toestand achter en is hij weggereden. Tot nu toe heeft niemand zich aangemeld bij de politie. De Verkeersunit van Regio Midden is belast met het onderzoek.
Een ieder die enige informatie heeft, welke betrekking heeft op deze aanrijding, wordt gevraagd contact op te nemen met de Verkeersunit op de telefoonnummers: 582050 of 115. Het is nu langer dan een maand dat deze man als gevolg van een verkeersongeval om het leven is gekomen. De dader, danwel de veroorzaker van de aanrijding, is nog steeds onbekend en loopt dus nog steeds vrij rond. De zus van Soeniel, maar ook de gehele familie Jankiepersad, vindt het heel erg dat de veroorzaker zich tot nu toe buiten de arm van de wet heeft weten te houden. Ook zij roepen een ieder, die enige informatie hieromtrent kan verschaffen op, om de politie op de hoogte te stellen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: