Leveranciers willen niet samenwerken met overheid

De Rekenkamer heeft aangegeven dat bedrijven/leveranciers niet met de overheid willen werken volgens de reguliere bestelbonprocedure, vanwege reeds grote betaalachterstanden. Alleen wanneer het gaat om contante betalingen zijn de bedrijven/leveranciers daartoe bereid. De Kamer lijdt hieronder. Dit heeft tot gevolg gehad dat de Kamer niet voldoende heeft kunnen inspelen op de behoeftevoorziening van het personeel. Ook de aanzuivering van haar kleine kasrekening ging niet vlot genoeg. Deze situatie heeft zich gedurende het gehele jaar 2018 gemanifesteerd, waardoor de dagelijkse operatie van de organisatie erg bemoeilijkt werd. Deze gebrekkige financiële situatie binnen de overheid is allesbehalve bevorderlijk geweest voor haar goed functioneren.
HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: