Geschoten op voertuig Porto Alegrestraat

Politie zoekt getuigen

De politie van Munder kreeg vrijdagmorgen een melding van een schietincident aan de Porto Alegrestraat. Volgens de aangeefster ontdekte zij vrijdagmorgen dat de achterzijruiten, dus beide kanten, van haar voertuig een in- en een uitschot vertoonde. Zij schakelde terstond de politie in. In gesprek met de krant zegt de aangeefster hierover dat dit feit tussen 22.00 uur en 07.00 uur moet zijn gepleegd. Zij weet niet wie de schutter is geweest en wat de intentie is geweest. De politie van Munder is bezig getuigen te zoeken, die enige informatie kunnen verschaffen over dit geval. De schutter is vooralsnog onbekend. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het gezin was in diepe rust toen de schutter zijn daad pleegde. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: