“Robinhood kan goede beurt maken op Curaçao”

6 RobinhoodDe ploeg van Robinhood kan een heel goede beurt maken tijdens de Concacaf Caribbean Club Shield, welke op 5 april van start gaat op Curaçao. Ze moeten de tegenstanders niet onderschatten, dan komt alles wel goed. De sterkste tegenstander is Club Franciscain uit Martinique. Die heeft het van hun sterk fysiek spel. Als Robinhood fysiek-spel vermijdt met hun combinatiespel, dan is Club Franciscain te verslaan.
Robinhood moet van Dakota kunnen winnen. Dit zegt Jozef Joekoe, coach van Inter Moengotapoe. Robinhood speelt in een poule met 3 teams. Op vrijdag 5 april opent ze tegen Club Franciscain, op zondag 7 april volgt de ontmoeting tegen Dakota van Curaçao. De top 2 uit deze poule gaat over naar de kwartfinale, die op 11 april gespeeld wordt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: