Christiaan treedt terug als voorzitter Esav

Centraal op de foto Audrey Christiaans, die is afgetreden als voorzitter van het Inheems platform Esav
Centraal op de foto Audrey Christiaans, die is afgetreden als voorzitter van het Inheems platform Esav
Politica Audrey Christiaan is teruggetreden als voorzitter van het Inheems platform Esav, waaraan zij gedurende vier jaren leiding heeft gegeven. ‘Ik ben afgetreden om mij te concentreren op politiek werk, onder de vlag van de Partij voor Recht en Ontwikkeling, waar ik hoofdbestuurslid van ben.’
Blijvend inzetten voor het belang van Inheemsen
Christiaan geeft aan dat meerdere politieke partijen haar in de loop van de tijd hebben benaderd. Zij heeft besloten tot PRO toe te treden, omdat zij zich terug kan vinden in de werkwijze en de uitgangspunten van deze partij. ‘Ik ben afgetreden als voorzitter van Esav, maar dat wil niet zeggen dat ik mijn rug heb toegekeerd naar het Inheems belang en dat van de tribale volken in Suriname. Ik zal mij blijven bezighouden met deze doelgroep. Mijn cultureel en maatschappelijk werk gaat onverkort door. De Culturele Vereniging Juku Jume Maro, waarvan ik ook voorzitter ben, kan ook blijven rekenen op mijn inzet om de Inheemsen en Suriname vooruit te helpen.
Ik hoop dat mijn politieke inspanningen de verenigingen, waaronder de Nationale Reparatie Commissie en Cariwa, de internationale Inheemse vrouwenorganisatie in het Caraïbisch gebied, waarbinnen ik actief deelneem, ten goede zullen komen.’
HD

error: Kopiëren mag niet!