Vrouw mishandeld en beroofd van fors geldbedrag

De politie van Munder kreeg woensdagavond een melding van een beroving die gepaard ging met geweld. Volgens verklaring van de 48-jarige aangeefster stond zij voor een winkel aan de Lombestraat. Op een gegeven moment stopte een wit gelakt voertuig voor de winkel, waarbij een man gekleed in een grijs jacket en een zwarte broek uit de wagen stapte. De bestuurder bleef in de auto. Deze man liep de aangeefster tegemoet en schopte haar tegen de grond. Hij rukte vervolgens haar tas weg waarin de mevrouw SRD 50.000 en Euro 655 had bewaard, weg. Volgens het slachtoffer had zij ook haar belangrijke documenten en mobiele telefoon ook in die tas. Na de daad rende de verdachte met medeneming van de buit in de wagen en reden zij richting Doewatrastraat op. Het slachtoffer heeft geen zichtbare letsels opgelopen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: