1 april uitspraak in levensberovingszaak bewaker Lakhichand

De verdachten in de levensberovingszaak van Sewtjaran Lakhichand (59) hebben maandag het laatste woord gehad. In deze zaak staan de verdachten, Kenneth H., Alexandro M., René J., Ashwien Ch. en Jeetender D., terecht voor dit strafbaar feit. Tegen elk der verdachten heeft het Openbaar Ministerie een strafvoorstel van 20 jaar gedaan, met uitzondering van Jeetender. Tegen deze laatste heeft het OM 3 jaar en 6 maanden geëist.
De verdachte Ashwien C. heeft in zijn laatste woord om een kans gevraagd. Kenneth zei dat zij nimmer de bedoeling hadden om de bewaker van het leven te beroven. Zij waren enkel en alleen van plan cement te stelen. Hij was tijdens deze daad niet erbij. Alexandro M. heeft de rechter gevraagd om hem te willen vergeven voor de diefstal. Hij heeft nimmer gewild dat iemand het leven op deze tragische wijze moest laten. Rene J. heeft in zijn laatste woord aangegeven dat hij pas getrouwd is en dat hij door toedoen van zijn vrienden op het slechte pad terecht was gekomen. Hij had Kenneth een steen op de bewaker zien gooien. Kenneth op zijn beurt ontkende de daad. Deze werd ook bevestigd door de verdachte Alexandro. Jeeteender betuigde spijt dat iemand het leven heeft gelaten. Hij zit voor deze daad al 25 maanden in arrest. Op 1 april doet de rechter uitspraak in deze zaak. Alle verdachten blijven aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: