Gewapende roofoverval op supermarkt te Papaiston

De politie van Richelieu kreeg vorige week een melding van een overval in een supermarkt te Magnum City ter hoogte van Papaiston. Drie criminelen hebben donderdag in de vooravond een gewapende roofoverval geleegd. Volgens de aangever was hij bij de kassa toen het trio de winkel binnenliep. Zij hielden terstond het slachtoffer onder schot. Een van de daders, gewapend met een jachtgeweer met afgezaagde loop, had een rasta haardracht. De overige twee waren gewapend met respectievelijk een houwer en een hamer. Zij bedreigden de arbeiders eveneens met de wapens. Onder bedreiging maakten de overvallers de dagopbrengst buit. Het betreft in deze een bedrag groot Euro 4000, 120 gram ruw goud en opwaardeerkaarten ter waarde van SRD 2000. Ook hebben de rovers een mobiele telefoon en een jachtgeweer meegenomen. Na de daad moest de bootsman van de winkelier de rovers onder bedreiging afzetten nabij het dorp Cottica. De winkelier heeft een barst opgelopen aan zijn hoofd, omdat een van de daders hem heeft bewerkt met een hard voorwerp. De politie van Richelieu heeft de aangifte opgenomen en is bezig de daders op te sporen. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: