Jubileumboek en schilderij voor VHP op jaardag

De schilderij die VHP Nederland cadeau gaf
De schilderij die VHP Nederland cadeau gaf

Redactievoorzitter Sonny Hira overhandigt het jubileumboek VHP 70 jaar aan partijvoorzitter Chan Santokhi
Redactievoorzitter Sonny Hira overhandigt het jubileumboek VHP 70 jaar aan partijvoorzitter Chan Santokhi
Het VHP-hoofdbestuur, onder leiding van Chan Santokhi, heeft op de 70ste jaardag van de oranje partij twee bijzondere cadeautjes gekregen: een jubileumboek en een schilderij. Het jubileumboek illustreert en beschrijft de verdiensten van de partij van de afgelopen 70 jaar. “Maar niet alleen dat. Het boek is ook bedoeld om gebruikt te worden tijdens verkiezingscampagne van 2020. Deze campagne vangt op zaterdag 19 januari aan”, zei oud-ambassadeur Sonny Hira, die voorzitter was van de redactiecommissie, die dit boek heeft uitgebracht.
Volgens Hira kreeg zijn team 6 maanden terug de opdracht van Santokhi om met een magazine te komen, die ook zou gelden als onderdeel van de verkiezingscampagne. “Dat was geen gemakkelijke taak. En de tijd van 6 maanden was tekort voor zoiets groots”, zei Hira. “Met kunst en vliegwerk is het toch gelukt om op 16 januari het boek uit te geven.”
Schilderij VHP Nederland
Van VHP Nederland kreeg de jarige partij een prachtige schilderij, vervaardigd door kunstenaar Ranjan Akloe. Alle 4 voorzitters van de VHP, Jagernath Lachmon, Jnan Adhin, Ramdien Sardjoe en Chandrikapersad Santokhi staan erop afgebeeld. Namens VHP Nederland deed voorzitter Lachman Soedamah de overdracht aan Santokhi. Soedamah zei ook dat VHP Nederland het geloof heeft dat VHP 28 zetels kans behalen tijdens de verkiezingen in 2020. “En wij gaan de partij ondersteunen. Als het nodig is, komen we ook naar Suriname.”
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!