Gezin in Nickerie radeloos

Frontfoto 2In Nickerie heeft een gezin bestaande uit 11 personen waarvan 7 kinderen dringend hulp nodig. De familie heeft een stuk land naast een landbouwperceel geoccupeerd te Groot Henarpolder en daarom een houten getimmerte opgezet. De woning waarin de mensen nu wonen, is behoorlijk erbarmelijk en in deze slechte omstandigheden moeten de kinderen hun huiswerk maken. De vader is enkele jaren terug overleden, waarna het gezin op straat is gezet. De kinderen gaan in de buurt naar school. Voeding en kleding zijn voor veel mensen geen luxe, maar voor dit gezin dat vrijwel van alles tekort komt is het bittere noodzaak. De moeder geeft aan radeloos te zijn en vraagt hulp aan de gemeenschap om haar en haar kinderen te steunen met middelen. De familie, die leeft van visvangst in de landbouwgronden te Henar, is naarstig op zoek naar kleding, keukengerei en levensmiddelen.
RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: