NPS dringt aan op openbare vergadering DNA

3NPS dringt aan op openbare vergadering DNA. 1De Staatsraad zal zich deze week buigen over de ontwerpovereenkomst van de bauxietcommissie. Deskundigen hebben twijfels uitgesproken over de integriteit van de waterkrachtcentrale. De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft nadat er vraagtekens en kanttekeningen zijn geplaatst over de staat waarin de Afobakadam zich bevindt, haar verzoek om een openbare vergadering te wijden aan de problemen rond de Brokopondo Overeenkomst herhaald. Als het niet lukt deze zaak in een afzonderlijke vergadering te bespreken, zal tijdens de begrotingsbehandeling, die medio november van start gaat, deze materie aangekaart worden.
Het volk moet de problemen helpen oplossen
Voorzitter Gregory Rusland is de mening toegedaan dat de gemeenschap ook iets moet doen om oplossingen te helpen bewerkstelligen voor de vele problemen waarmee de samenleving worstelt. ‘De NPS heeft meerdere keren standpunten moeten innemen tegen zaken die de ontwikkeling van het land tegenhouden. Maar wanneer wij in actie gaan, zijn er maar 5 of 10 mensen die meedoen. Wij moeten daarom blijven voeden totdat de bevolking zo ver is, dat ze zo snel mogelijk in beweging komt. Wij hopen, wij gaan ervan uit dat met de acties die wij voeren, het volk in ieder geval in 2020 tijdens de verkiezingen zover zal zijn dat zij weet dat haar keus de NPS moet zijn.
HD

error: Kopiëren mag niet!