Taxichauffeur in pension genept

Een taxichauffeur is van zijn koningsketting ter waarde van SRD 3.000 bestolen. Dit gebeurde kort nadat hij een sekspartij had gehad met een 18-jarige. Volgens verklaring van de taxichauffeur werd hij door de 18-jarige gestopt om een rit te rijden. Hij haalde de dame op van de Dr. Sophie Redmondstraat. Onderweg spraken de klant en de taxichauffeur vleiend met elkaar, waarna beide personen besloten om naar een pension te stappen. Na hun sekspartij vertrokken zij van het pension en op een bepaald moment ontdekte de taxichauffeur dat zijn halsketting niet meer om zijn hals was. Hij deed terstond aangifte bij de politie. Hij verdenkt de dame met wie hij vleselijk gemeenschap heeft gehad meer af te weten over de verdwijning van de ketting. De politie heeft partijen opgeroepen en beide verhoord. Vanwege gebrek aan bewijs heeft de politie in opdracht van het Openbaar Ministerie de 18-jarige dame K.L. heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!