‘Mi no puru a meisje bruku’

De 33-jarige Benito ontkent het ondergoed van het 14-jarige nichtje van zijn vrouw te hebben uitgetrokken, haar te hebben gevingerd en hierna geprobeerd te hebben haar te verkrachten. “Mi no du bung sani, ma mi no puru a meisje bruku. Mi lobi mi vrouw”, zei de verdachte gisteren aan kantonrechter Siegline Wijnhard. De verdachte voerde aan dat hij het slachtoffer van kleins af kent en het meisje vaker thuis bij hem komt logeren. Op de vraag van de rechter waarom hij zoiets zou hebben kunnen doen, verklaarde Benito dat hij op een bewuste avond laat naar huis terugkeerde en helemaal ‘high’ was. Hij liep naar zijn kamer, sprong gelijk op het bed en greep direct de billen van de vrouw die naast hem lag. “Ik dacht dat het mijn vrouw was”, zei de verdachte. Tot zijn schrik bleek echter dat het de 14-jarige was die tijdens het kijken naar de televisie in slaap was gevallen op het bed. Hierna sommeerde hij het meisje om uit de kamer te gaan. Enkele dagen later gebeurde weer hetzelfde. Hij kwam weer laat in de avonduren ‘high’ thuis aan en zag het meisje op de grond liggen. Hij vroeg haar om op te staan en naar de kamer te gaan. Het slachtoffer ging mee en hier is waar zij elkaar kusten. Hoewel het meisje beweert dat zij hierna is verkracht, ontkent Benito het feit. Hij ontkent ook de borsten van het kind te hebben betast, maar dat zijn arm gewoon tegen de borsten is gekomen. “Het was per ongeluk”, aldus de verdachte. Op 18 oktober wordt het slachtoffer als getuige gehoord.
FR

error: Kopiëren mag niet!