Dronken autobestuurder rijdt 4-jarige de dood in

2-4Een 4-jarige jongen is de 52ste verkeersdode van 2018. De Toyota Noah waarin hij met zijn vader zat was zondagmiddag betrokken bij een aanrijding op de Oost-Westverbindingweg ter hoogte van de Mangreweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de veroorzaker het Noah busje met zijn voertuig van achteren heeft aangereden. Als gevolg van de botsing aan de achterzijde is het busje hierna frontaal in botsing gekomen met zijn tegenligger. De 4-jarige jongen raakte bekneld en is kort na de aanrijding komen te overlijden. Ook drie inzittenden in het voertuig van de tegenligger raakten gewond en moesten per ontboden ambulance worden vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De veroorzaker, die onder invloed van alcohol bleek te verkeren, kwam met de schrik vrij. Hij was bezig een aantal voertuigen in te halen en botste op een gegeven moment tegen het voertuig van het slachtoffer. De brandweer is aan te pas gekomen om de beknelde slachtoffers te bevrijden. Met het heengaan van deze 4-jarige meerijder is de verkeersbarometer gestegen naar 52. De veroorzaker wordt na ontnuchtering in verzekering gesteld. Gewestelijke Politiecommandant George Randjitsing bevestigt dit geval.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!